Archive

Author Archive

Tsubasa Shunraiki is released! Download

March 29, 2009 Leave a comment

Tsubasa Shunraiki OAD

Finally, I’ve found a link to download next OVA of Tsubasa Chronicle with the name is Tsubasa Shunraiki.
This video is available with AVI format, english subs/eng subs and be uploaded to MegaUpload.

Check it out here!

Thanks for uploader 🙂

Categories: anime, relax to enjoy Tags:

The Scam (2009) Korean Movie

March 29, 2009 Leave a comment

susah juga nyari download files nya. mudah2an cepet ada eng subs atau ga beredar di bioskop2 Indonesia.. hoho

Categories: relax to enjoy Tags:

semester 4

March 24, 2009 Leave a comment

yang pasti banyak tugas dan project di kelas gw skarang ini..
mau ga mau, hrs bagi2 tugas dgn tmn2 yg punya keahlian lain.

misal: dlm satu klompok ada yg ngerti project database, yaa dia/mreka yg urus. bgitu jg dgn matkul yang lain.. hohoho.

Categories: real stories Tags:

on going to 4th term

February 11, 2009 Leave a comment

yah, tidak terasa waktu berlalu begitu cepat.
hingga saat ini telah dinyatakan UAS dah selesai. tinggal menunggu hasil dan siap masuk ke semester 4.
jadwal mata kuliah semester 4 yang lebih padat, jumlah mata kuliah praktek yang bertambah. Hmm.. ngga heran kalo mata kuliah yang ada di semester 4 akan dijadikan patokan untuk memilih jurusan di semester 5 nanti. wew…
semoga nilai semester 3 ini ga ada masalah, amiin.. ^_^

Mata kuliah nya terdiri dari :
– Sistem Multimedia
– Jaringan Komputer
– Character Building 2
– Sistem Basis Data
– Rekayasa Software
– Intelegensia Semu

Categories: hmm,, think, real stories Tags:

Left 4 Dead

January 30, 2009 Leave a comment

I’ve got something a new game when I was at Emporium. It’s a game center or internet cafe that not far away from my campus.

– Left 4 Dead –

Yeah, that’s a new game I found with my friends. I don’t know it really a new games on Games World or it’s really new for Indonesia. I’ve tried this game to be single player for the first time. hmmm, that’s not bad. I like this game and my friends too. Shortly, this game tells about 4 heroes (anything what you called) who fight with a lot of monsters (most likely zombie). This game can be played with strategy and teamwork. not alone like a hunter.

System Requirements
* OS: Windows Vista, XP or 2000
* CPU: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 or AMD64X2 (or higher)
* RAM: 1 GB for XP / 2GB for Vista
* Disc drive: DVD-ROM Drive
* Hard drive: At least 7.5 GB of free space
* Video: Direct X 9 compatible video card (Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for pixel shader 2.0)
* Sound: Direct X9.0c compatible sound card

for some reason, I can’t install this games on my computer. it likes my space of harddrive is not large. I most likely play this game with my friends. It can be more interesting.. 🙂


Categories: relax to enjoy Tags:

Blogger anak SD??

January 24, 2009 1 comment
this picture is not someone who I mean

this picture is not someone what I mean

title nya aneh ga? mungkin iya. hehehe 😀
gue sebagai blogger pemula yang belom terlalu exist di kalangan blogger, bener2 salut ama salah satu anak SD yg saat ini mempunyai blog, mendapat award dan terbilang bisa menggunakan software Photoshop. anak yang biasanya dipanggil Mey, memiliki blog yang dinamai Meriru Blog. Bila dilihat dari segi fungsionalitas, blog ini terbilang sebagai website personal baginya.

Di saat kemajuan teknologi ini, memang banyak perubahan terjadi. termasuk pada anak-anak seusia Mey ini. Terlebih lagi, perubahan yang dibawa itu merupakan hal yang positif di mata masyarakat dunia maya dan dunia nyata. 😀
Padahal hal-hal sperti ini saat gue dulu masih SD, bener-bener ga ada!
kerjaannya paling cuma belajar, nonton tv, maen di sekolah ama temen-temen, maen SEGA (cukup terkenal di era tahun 98 😀 ), dan ngegambar + mewarnai juga masih di atas kertas putih dengan crayon. hehehe

Alhasil, I said “Two thumbs up” for her. no matter how rivals, she alone has to create a creativity that different to others. I wish that not only her who being like that but also more children at Indonesia who has same level of education can do something chance. 😉

Categories: hmm,, think, real stories Tags: ,

goodness being not good

January 24, 2009 Leave a comment

The dupery impersonate the goodness.
The goodness always impersonate the dupery.
too much the lie that be trusted by a lot of people.
when someone known the truth, this is a bet.
he can tell the truth to a lot of people
but he don’t have many proofs of that
although he really know the truth.
he can’t tell the truth
because it’s too dangerous for himself
where his life is so important.
too much the lie that spread in the world.
the secret informations can be expensive to take out.
so what are you doing to response this problem?
life must go on.
no bodies perfect.

Categories: hmm,, think Tags: